Sposób przygotowania

Przygotować zalewę z posiekanej papryczki chilli, oliwi i rozmarynu. Wymieszać, przykryć i pozostawić na dobę. Mięso kroimy w dość dużą kostkę, oprószamy solą i pieprzem. Cukinię i bakłażan kroimy wzdłuż, a następnie w plasterki grubości ok. 1,5 cm. Cebulę kroimy w plasterki. Poszczególne składniki nadziewamy na patyczki i smarujemy oliwą. Pieczemy na ruszcie do momentu, aż mięso będzie miękkie

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    palce lizać-mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo smaczne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smakowite te szaszłyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !