Sposób przygotowania

Z mrożonych borowików i warzyw pokrojonych w cienkie paseczki gotujemy bulion.Doprawiamy solą,pieprzem i przyprawą.Do zupy dodajemy liście laurowe,ziele angielskie.Mięso mielone łączymy z jajkiem,czosnkiem,majerankiem i tez doprawiamy pieprzem i sol a.Formujemy pulpeciki i wrzucamy je do zupy pod koniec gotowania.Podajemy w okrągłych chlebkach.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Aż ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !