Sposób przygotowania

Górna część jabłka naciąć,ale nie odkrawając do końca(zrobić czapeczkę)Przy użyciu drążownicy do jabłek usunąć gniazda nasienne.Do środka włożyć żurawinę i wstawić jabłka do nagrzanego piekarnika.Piec do miękkości.Podawać do karczku pieczonego lub jako deser.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam takie jabłka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !