Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane jabłko z żurawina

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 2 sztuki
żurawina 1 słoiczek

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane jabłko z żurawina

Górna część jabłka naciąć,ale nie odkrawając do końca(zrobić czapeczkę)Przy użyciu drążownicy do jabłek usunąć gniazda nasienne.Do środka włożyć żurawinę i wstawić jabłka do nagrzanego piekarnika.Piec do miękkości.Podawać do karczku pieczonego lub jako deser.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 27.05.2012 16:57
ekstra;)
iknbozka 16.04.2012 10:45
super
Kuchareczekjeden 18.10.2011 20:47
pycha
smakoszek 18.08.2011 13:28
pyszne
Justyna Jussstiii 13.07.2011 05:57
super
Tika4444 07.07.2011 09:03
muszę wypróbować
Tika4444 07.07.2011 09:03
super pomysł
romanrafal
romanrafal 19.06.2011 09:31
świetne
Krystyna32 17.05.2011 09:15
pycha
suzana 16.05.2011 10:05
uwielbiam takie jabłka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak