Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, oprószyć solą i pieprzem. Marchew, pieczarki, cukinię i seler pokroić w plasterki. Kalarepki, paprykę i cebulę w niewielką kostkę. Na patelni rozgrzać niewielką ilość oleju, podsmażyć mięso nie rumieniąc. Kalarepę, marchew, paprykę, seler i cebulę zalać gorącym bulionem, wrzucić liść laurowy, dusić pod przykryciem 10 minut, dodać cukinię i pieczarki, dusić jeszcze 5 minut. Dodać podsmażone mięso, wymieszać, zagotować i dusić następne 5 minut. Doprawić do smaku

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    musi byc pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    brzmi smacznie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !