Sposób przygotowania

Galaretki rozpuścić w gorącej wodzie w połowie ilości podanej na przepisie, wystudzić, dodać jogurt i wymieszać. Truskawki ułożyć w tortownicy, zalać tężejącą galaretką, schłodzić, wyjąć z formy, kroic na kawałki

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    truskawki to numer 1
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny deserek :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    zdrowy deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !