Sposób przygotowania

Czerstwą bułkę moczymy w mleku. Cebulkę drobno siekamy. Ser żółty ścieramy na tarce jarzynowej. Mięso mielone przekładamy do miski, dodajemy cebulkę, czerstwą bułkę przepuszczoną przez maszynkę, czosnek przepuszczony przez praskę, ser żółty, jajka, sól i pieprz do smaku. Z podanych składników wyrabiamy masę. I formujemy z niej kotleciki, które panierujemy w bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na nim kotlety z oby stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    z serem.... muszą być bardzo smaczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    musze spróbować
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł na kotlety
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne kotleciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !