Sposób przygotowania

Pokrojone pieczarki i cebulę podsmażyc na maśle,dodac bułkę tartą,jajko,doprawic solą i pieprzem.Z mąki,jajka,szczypty soli i 3/4 szklanki ciepłej wody zagnieśc ciasto.Rozwałkowac na dwa cienkie placki.Radełkiem wykrawac kwadraty,nałożyc farsz i zlepic.Gotowac 3 minuty od wypłynięcia.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne takie małe na widelec
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !