Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ravioli pieczarkowe.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 2 szklanki
jaja 2 sztuki
pieczarki 30 dag
cebula 2 sztuki
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ravioli pieczarkowe.

Pokrojone pieczarki i cebulę podsmażyc na maśle,dodac bułkę tartą,jajko,doprawic solą i pieprzem.Z mąki,jajka,szczypty soli i 3/4 szklanki ciepłej wody zagnieśc ciasto.Rozwałkowac na dwa cienkie placki.Radełkiem wykrawac kwadraty,nałożyc farsz i zlepic.Gotowac 3 minuty od wypłynięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 28.12.2011 23:45
super
owca441 09.11.2011 17:57
pyszne
MAR3STA 26.10.2011 22:51
pyszne!
berys18 24.10.2011 12:10
fajny pomysł
teresa18 19.09.2011 19:59
pyszne takie małe na widelec
eli82 25.08.2011 11:22
dobre
Dorota59 16.05.2011 10:56
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak