Sposób przygotowania

Rzodkiewkę oczyścić, zetrzeć na tarce jarzynowej. Pomidory osączyć z zalewy, pokroić w kostkę. Mąkę, natkę pietruszki, proszek do pieczenia oraz przyprawy razem wymieszać. W drugiej misce połączyć mleko, jajka oraz rozpuszczoną i ostuszoną margarynę. Składniki suche i mokre razem połączyć mieszając łyżką, następnie dodać rzodkiewką oraz pomidory, wymieszać. Papilotki napełniać do 3/4 wysokości. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec w temp. 180 stopni przez ok 25 min. Ostudzić. Podawać z dowolnym serkiem twarogowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Super połaczenie!! Na pewno wypróbuje!!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    koniecznie muszę wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Po prostu niebo w gębie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawe połączenie, ta rzodkiewka mnie ciekawi ;p
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    piękne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    rzodkiewki i suszone pomidory,musze sprobowac!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo oryginalny pomysł, bardzo smaczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !