Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony karczek według Agi

2.0
(6)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

karczek 2 kg
Majeranek suszony Prymat
Sól czosnkowa jodowana Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony karczek według Agi

Mięso dokładnie myjemy i osuszamy.Nacieramy solą.Do miseczki wlewamy trochę oleju,dodajemy majeranek,pieprz i sól czosnkową.Nad naczyniem żaroodpornym dokładnie smarujemy tą mieszanką mięso.Pieczemy około 1 1/2 godziny.Polecam.Ja czasami przygotowuję sobie mięso i przed pieczeniem zostawiam na parę godzin w lodówce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 06.09.2011 11:47
pyszne mięsko
Mysiunia 02.06.2011 15:50
pysznie wygląda:)
ronald88 18.05.2011 08:58
mniam
kochanyptysiu 18.05.2011 08:57
apetyczny
Justyna Jussstiii 18.05.2011 08:17
smaczne
Ewelina38 16.05.2011 21:45
rewelacyjna pieczeń
joanna77 16.05.2011 08:53
cudo
Babciagramolka 15.05.2011 21:12
Smakowicie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak