Sposób przygotowania

Wodę zagotować i rozpuścić w niej kostki rosołowe, wlać zakwas, przeciśnięty przez praskę czosnek i majeranek. Boczek i cebulę pokroić w kostkę i zrumienić na patelni i dodać do zupy. Jaja ugotować na twardo, pokroić na ósemki , ułożyć na talerzach i zalać zupą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lube zurek,pycha
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smakowicie zaprezentowana
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !