Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozmroż, ułóż w natłuszczonej, posypanej mąką formie najlepiej okrągłej, boki odetnij. Ciasto w kilku miejscach nakłuj widelcem. Czekoladę stop w rondelku, wlewając odrobinę wody. Lekko ostudż, rozsmaruj na cieście w formie. Na wierzch ułuż plasterki bananów. Żółtka roztrzep ze śmietaną i cukrem. Sosem zalej ciasto. Na wierzchu ułuż paski pozostałego ciasta francuskiego. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piecz 20-30 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    potwierdzam świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !