Sposób przygotowania

Środek arbuza wydrążamy,skórka arbuza służyła ma za miskę do tej sałatki. Połowę miąższu pokroić w kostkę,mandarynki także. Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem waniliowym. Wszystko mieszamy razem.SMACZNEGO

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajna :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnia mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !