Sposób przygotowania

Jest to dobry sposób gdy ugotujemy za dużo ziemniaków na obiad:) ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie do miękkosi. Masło mieszamy z przeciśniętym czosnkiem i z dodatkiem soli. Zimne ziemniaki układamy na foii aluminiowej, na każdym kładziemy trochę masła i listko koperku. Doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem kolorowym. Zawijamy dokładnie w folie i grilujemy na wolnym ogniu - ziemniaczki ładnie się przypieką od spodu i będą mieć świetny czosnkowo - koperkowy aromat:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo je lubię :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    łatwo i tanio
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    smaczne
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    fajnie przyrządzone ziemniaczki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    koniecznie wypróbuję!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a no z grilla ziemniaków jeszcze nigdy nie jadłem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !