Sposób przygotowania

Cebulę obierz, posiekaj, zeszklij na oleju i ostudż. Mięso zmiel. Do masy wbij jajko, dodaj cebulę i około 2 łyżeczki bułki tartej. Przypraw do smaku solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi, dokładnie wymieszaj. Zmasy uformuj kuleczki wielkości orzecha włoskiego, obtocz w bułce tartej. Dużą ilość oleju rozgrzej na patelni i usmaż kuleczki. Podawaj z sosami lub keczupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !