Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pulpeciki rybne

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mintaj 40 dag
jaja 3 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat
sos majonezowy
olej
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki rybne

Filety z mintaja miksujemy, dodajemy 1 surowe jajko, 1 łyżkę bułki tartej, przyprawy. Wyrabiamy masę. Pozostałe jajka gotujemy na twardo, kroimy na pół i obkładamy je masą. Panierujemy je w pułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak