Sposób przygotowania

Makaron gotujemy wg. przepisu w lekko osolonej wodzie.
Cebulę czerwoną i białą oraz pieczarki podsmażamy na patelni.
Po podsmażeniu odsączamy od nich tłuszcz, doprawiamy je solą , pieprzem i mieszamy je z ugotowanym makaronem.
Podajemy na podwieczorek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bardzo lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    prosty i super smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    uwielbiamy taki makaron, ale zawsze dawałam mniej cebulki, muszę spróbować zrobić wg Twojego przepisu
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    palce lizac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !