Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz wołowy Mańka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wołowina 40 dag
cebula biała 2 sztuki
białe wino 1 szklanka
papryka zielona 1 sztuka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wołowy Mańka

Wołowinę drobno pokroić i smażyć na złoty kolor. W międzyczasie dorzucić do niej pokrojoną drobno cebule i paprykę. Wszystko doprawić również solą, pieprzem i dusić do miękkości.
Pod koniec mięso podlać winem, dodać kilka łyżek koncentratu i wymieszać.
Mięso podawać z frytkami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 20.07.2012 23:25
pysznosc
Magdalena1110 22.08.2011 07:24
dobre
Justyna Jussstiii 20.07.2011 15:47
super
Ania67 16.06.2011 15:17
świetny
AgaS10 12.06.2011 20:14
super:)
Dorota59 11.06.2011 10:26
pyszne jedzonko
Kuchareczekjeden 17.05.2011 10:35
dobry obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak