Sposób przygotowania

Cebulę drobno pokroić i zarumienić na 1 łyżce smalcu .Mięso wyrobić z przyprawami , cebulą i musztardą .Dodać bułki tartej tak by masę zagęścić . Uformować kotleciki .Oprószyć je mąką . Na patelni rozgrzać tłuszcz i smażyć kotleciki na rumiano z obu stron . Zmniejszyć gaz i dosmażyć kotleciki pod przykryciem skrapiając co chwilę odrobiną wody .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Muszą być pyszne, bardzo lubię musztardę francuską
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Uwielbiam schabowe!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    NICRAM

    Też dodaję musztardę. Ale stosuję wyłacznie mięso mielone drobiowe.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    jak zawsze wyglada super i równie dobrze smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !