Sposób przygotowania

Mięso z baraniny porcjować na steki.
Mięso namoczyć w przyprawach:sól, pieprz, Vegeta i tak odstawić na kilka godzin.
Mięso ubić tłuczkiem i smażyć obustronnie na rozgrzanej patelni. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne mięsko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rarytasik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pycha mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo rzadko jemy baraninkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj dawno baraniny nie jadłam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszny !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    ale rarytas
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !