Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Stek z baraniny Maniusia

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

baranina 10 dag
ziemniaki ugotowane 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Stek z baraniny Maniusia

Mięso z baraniny porcjować na steki.
Mięso namoczyć w przyprawach:sól, pieprz, Vegeta i tak odstawić na kilka godzin.
Mięso ubić tłuczkiem i smażyć obustronnie na rozgrzanej patelni. Podawać z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 08.07.2012 15:41
extra
Emiliozo 08.11.2011 17:53
ale rarytas
Wacław 27.10.2011 17:40
na pewno pyszny !
ziutula
ziutula 02.10.2011 11:46
oj dawno baraniny nie jadłam...
barbara11561 24.09.2011 10:31
bardzo rzadko jemy baraninkę
Justyna Jussstiii 25.07.2011 20:00
super
Robert10 13.07.2011 10:45
pycha mięsko
Ania67 13.07.2011 08:54
rarytasik
AgaS10 07.06.2011 20:26
fajne mięsko:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak