Sposób przygotowania

Mięso pokroić na plastry, rozetrzeć w młynku sól, pieprz, kolendrę, jałowiec, wymieszać z czosnkiem. Posmarować mięso olejem, skropić sosem tabasco i posypać zmieloną mieszanką . Odstawić na 2 godziny w chłodne miejsce. Po tym czasie, rozgrzać tłuszcz na patelni i smażyć na rumiano z obydwu stron. Zrumienioną karkówkę przełożyć do rondla, dodać sos boloński i dusić na wolnym ogniu do miękkości karkówki

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    lubię to
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    smaczny, domowy obiadek
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    karkówki w sosie bolońskim nie robiłam, ale może być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    ja wolę dodac ząbki czosnku a nie granulowany

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !