Sposób przygotowania

2 białka ubic na sztywną pianę ,100 g miałkiego cukru dodawac po trochu do piany i dalej ubijac .1 płaską łyżkę kakao przesiac i razem z drobno pokrojonej gorzkiej czekolady ostrożnie domieszac do masy.Za pomocą 2 łyżeczek formowac kulki wielkości orzecha włoskiego ,układac na pokrytej pergaminem blasze do pieczenia.Piec w 150* C przez 25 -35 minut.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A to ciekawy przepis,szkoda że nie masz fotki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pychaa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    PUSZYSTE I PYSZNE
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nie jadłam takich jeszcze, fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !