Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente. Pieczarki pokroić w plasterki, udusić z cebulką pokrojoną w kostkę i solą. Brokuł umyć podzielić na cząstki, kukurydzę odsączyć z zalewy. Makaron wymieszać z pieczarkami, surowym brokulem i kukurydzą. Śmietanę wymieszać z kucharkiem i serem startym na dużych oczkach. Makaron przełożyć do naczynia żaroodpornego zalać śmietaną i zapiekać w piekarniku aż się zrumieni na wierzchu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczny
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Uwielbiam makarony!! A przyrządzony w taki sposób musi smakować rewelacyjnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Świetna zapiekanka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie zapiekanki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    przepysznie wygląda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    Lubię takie zapiekanki:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi smacznie, pokuszę się
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !