Sposób przygotowania

Filet gotujemy na parze ,solimy . Układamy na szpinaku .Masło roztapiamy z posiekaną drobno zieleniną .Polewamy sandacza ,wszystko kropimy cytryna

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    wygląda super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    wspaniałe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    coś w sam raz dla mnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nigdy nie jadlam sandacza

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !