Sposób przygotowania

Mięso posolić,posypać pieprzem,natrzeć roztartym czosnkiem i posmarować oliwą.Patelnię rozgrzać ,włożyć rumsztyki i smażyć 8min z każdej strony jeśli mają być dobrze wysmażone.Gotowe rumsztyki przełożyć na talerze.Ostrygi osączyć z zalewy (4 odłożyć)posiekać ostrym nożem.Wymieszać je z posiekaną cebulą i natką.Na rumsztyki nałożyć porcje sałatki z ostryg.Podawać ozdobione ostrygami i cząstkami cytryny.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    zapowiada się apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    poproszę porcję
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    poproszę porcję
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !