Sposób przygotowania

margarynę utrzeć z cukrem dodać jajka utrzeć i wymieszać z pozostałymi składnikami. Ciasto podzielić na 3 części. Jedną pozostawić białą, do drugiej dodać 2 łyż kakao a do trzeciej 3,4 szkl zmielonych orzechów. Upiec 3 placki. Przełożyć masą budyniową. Przełożenie: placek kakaowy masa-galaretka zielona-placek biały-masa-galaretka czerwona-placek orzechowy-polewa

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawa nazwa deseru :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    szkoda ze zdjecia nie ma

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !