Sposób przygotowania

pieczarki umyć, pokroić w plastry wrzucić do garnka z zimną wodą marchewkę pokroć w ciękie plastry i wrzucić do pieczarek razem z kostkami i gotować do miękkości i przyprawić.serek zmiksować blenderem z odrobiną zupy i wlać to do reszty zupy i zmiksować całość.podawać z grzankami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    zdjęcie jest trochę nie wyraźne bo robiłam tel
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ smakowita zupka, aż ślinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    nic nie szkodzi wygląda apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    wygląda ciekawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo lubię pieczarkowy krem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !