Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, obrać, pokroić i podsmażyć na patelni.
Podpieczone przełożyć je do wysmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego. Na pieczarki wbić kilka jaj, a te posypać Vegetą oraz pokrojoną drobno cebulą białą i czerwoną.
Piec w gorącym piekarniku aż białka się zetną.
Pod koniec pieczenia cebulkę posypać startym żółtym serem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    nie robiłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    fajny poysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    moje smaki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !