Sposób przygotowania

Krówki rozpuścić ze śmietaną i masłem na małym ogniu ciągle mieszając. Dobrze ostudzić. Dowolną ilość lodów rozłożyć do pucharków. Polać sosem. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    rozpusta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Moje ulubione:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    uwielbiam smak krowek wiec w lato sobie rozpuszcze je i dam na lody
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !