Sposób przygotowania

grzyby oczyścić umyć osuszyć,ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach,jajko rozkłócić z odrobiną soli i mlekiem,bułkę tartą wymieszać z solą,majerankiem i tymiankiem,panierować boczniaki najpierw w mące potem w jajku i bułce tartej usmażyć na złoty kolor z obu stron,na koniec posypać serem i chwilę smażyć do rozpuszczenia się sera,przybrać kukurydzą i ogórkiem pokrojonym w plasterki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetne kotlety. A moje boczniaki są nie chcą rosnąć
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    Fajne, coś innego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !