Sposób przygotowania

Masło ucieramy z cukrem, dodajemy stopniowo cały czas ucierając mąkę z proszkiem, jajka i alkohol na końcu dodajemy 1/2 krokantu i wydrylowane czereśnie delikatnie mieszamy, masą napełniamy uszykowane foremki i pieczemy w temp do 180st, 30-35min. Upieczone polewamy roztopioną czekoladą i posypujemy resztą krokantu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Ależ one apetycznie wyglądają!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z przyjemnością zjadłabym chociaż jedną.
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    wyglądają pysznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !