Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada ze schabu

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab 1 kg
kiełbasa podwawelska 1 szt
ogórek kiszony 2 szt
boczek 20 dkg
cebula 1 szt
musztarda
sól
pieprz
margaryna do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: rolada ze schabu

Schab tniemy jak na kotlety schabowe tłuczemy tłuczkiem żeby nie porobić dziur,solimy posypujemy pieprzem, smarujemy musztardą dajemy do środka po kawałku ogórka kiszonego,cebuli kiełbasy i boczku.Smażymy na margarynie aż będzie miękkie.Zawijamy i smażymy z obu stron na rozgrzanej margarynie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 12.08.2011 12:54
pyszności
Małgorzata113 14.05.2011 10:51
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak