Sposób przygotowania

Sałatę i koperek opłukać, dokładnie osączyć. Mięso obrać od kości pałek, porwać na mniejsze kawałki. Mandarynki umyć, obrać, pokroić w plasterki. Sok z pomarańczy wymieszać z jogurtem i papryką. Na talerzach ułożyć porwane na kawałki liście sałaty, na to plasterki mandarynek i kawałki mięsa. Całość skropić przygotowanym sosem i posypać listkami koperku oraz pestkami granatu. Gotowe! Proste, prawda? I zaręczam, że lekkie i bardzo smaczne :-)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    \"wybuchowa\" ta sałatka:)! Pewnie bardzo smaczna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kolorowa i apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobre
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    kolory boskie
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    oooo coś fantastycznego!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !