Sposób przygotowania

Wszystkie składniki poza mlekiem i zapachem rozbić trzepaczką robota. Zagotować mleko i wlewać do masy jajecznej cienkim strumieniem, ciągle ubijając. Następnie nastawić na słaby ogień i podgrzewać do zgęstnienia ubijając jednocześnie trzepaczkami. Dodać zapach i podawać.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    Super:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !