Sposób przygotowania

• buraka obieramy, ścieramy na tarce,
• makaron gotujemy w osolonej wodzie,
• odcedzamy, przelewamy zimną wodą,
• wrzucamy znów do garnka, dodajemy buraczka i łyżkę oliwy, podgrzewamy mieszając, aż makaron zabarwi się na różowo
• schab kroimy w dość drobną kostkę, przyprawiamy,
• smażymy na patelni,
• pora, cukinie i seler kroimy w plasterki,
• kukurydzę w poprzek i na pół,
• warzywa dodajemy na patelnie, chwilę smażymy,
• dodajemy groszek, przyprawiamy i dodajemy posiekane zioła,
• podajemy na makaronie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super,a jak ładnie wygląda!
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    fajne urozmaicenie makaronu
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !