Sposób przygotowania

Pory obrać z zewnętrznych liści, odciąć korzenie i zielone części. Zagotować wodę z masłem, włożyć pory i gotować ok. 20 min. Przestudzone pory owinąć plastrami szynki i spiąć wykałaczką. Owinięte pory panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej wymieszanej ze startym serem. Smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    na pewno spróbuję tych pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawe jak smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !