Przepis i sposób przygotowania na: Wykwintny tort kolorowy
Galaretki i brzoskwinie pokroic w ksotke.
Ukladac na przemian jasne i ciemne placki biszkopta nasaczone herbatka i posmarowane powidlami. Przekladac jasna i ciemna masa i obsypac wiorkami.
masło | 2 kostki |
margaryna | 2 kostki |
kakao | 2 łyzki |
cukier | 2 szklanki |
jajko | 6 sztuk |
aromat śmietankowy | do smaku |
aromat waniliowy | do smaku |
biszkopt jasny | 2 sztuki |
biszkopt ciemny | 2 sztuki |
brzoskwinie | 1 puszka |
herbata | 400 ml |
galaretka agrestowa | 1 łyżka |
galaretka truskawkowa | 1 łyzka |
powidła śliwkowe | 200 g |
wiórki kokosowe | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: