Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane Roladki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 8 plastrów
jaja 2 szt
rzodkiewka
ogórek
majonez
kiełki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane Roladki

Jajka drobniutko posiekać, dodać pokrojone warzywa. Przyprawić. Sałatkę wymieszać z majonezem. Rozłożyć farsz na szynce, Ciasno zwinąć. Roladki ułożyć na zieleninie. Świetnie smakują z bagietką. Idealne na domowe przyjęcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak