Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Owoce w habitach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

polewa czekoladowa 1 szt
rum do smaku
truskawka 200 g
agrest 200 g
wiśnie 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Owoce w habitach

Owoce przebrać, opłukać i dobrze wysuszyć, pozostawiając szypułki. Polewę czekoladową przygotować według przepisu, dodając alkohol (w wersji dla dorosłych) lub aromat. Owoce, trzymając za szypułki, maczać w polewie, czekać chwilę, aż polewa zastygnie i układać w jednej warstwie na paterze lub półmisku. Przed podaniem wstawić na chwilę do lodówki.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 07.09.2011 12:19
pycha
RenataZ-et 01.08.2011 20:08
muszą super wyglądać
kotlet 24.06.2011 23:10
nazwa intrygująca
Natalia/tubisiek 14.05.2011 08:51
proste i smaczne!
Krystyna32 13.05.2011 18:34
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak