Sposób przygotowania

Masło, jajka, cukier, dżem, kakao i szczyptę soli zmiksować. Dodawać porcjami w dalszej kolejności mąkę, mleko oraz sodę. Przelać do blachy i piec przez godzinę w temp. 180 stop. C.

Z masła roślinnego, żółtka, cukru pudru i serka waniliowego mikserem połączyć w jednolitą masę.

W rondelku rozgrzać cukier, kakao, wodę i margarynę. Gotować do uzyskania jednolitej konsystencji. Ostudzić.

Upieczone i schłodzone ciasto przekroić dwa razy. Przełożyć kremem i oblać polewą. Schłodzić. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ciacho na 6 :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !