Sposób przygotowania

Cukinie umyj, pokrój na 2 lub 3 centymetrowe plastry, posyp solą i pieprzem.Panieruj w jajkach roztrzepanycz z ziołami prowansalskimi i bułce tartej. Usmaż. Pomidory i cebulę pokrój na plastry. Razem z cukinią ułóż w rondlu, podlej wodą i duś 10 minut. Przypraw.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    to musi byc pysznosc... fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !