Sposób przygotowania

Golonkę myjemy, kroimy na porcje.
Golonkę zalać wodą, posolić i ugotować.
Pod koniec gotowania dodać warzywa.
Szklankę wody z golonki wymieszać z koncentratem pomidorowym i jednym białkiem, zagotować i pozostawić do ostygnięcia.
Wywar wylać na pokrojoną drobno golonkę, dodać do niego pokrojone drobno warzywa.
Pozostawić do ostygnięcia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ciekawy przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ale bym teraz zjadła taką goloneczkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    lubie golonke
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !