Sposób przygotowania

Pstrąg bardzo dokładnie umyć, oczyścić, pozbyć się wnętrzności i pokroić na mniejsze kawałki.
Kawałki ugotować w warzywny wywarze.
Ugotowany przełożyć do miski, polać majonezem i udekorować kukurydzą, pietruszką i innymi ulubionymi przyprawami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super taka rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny pomysł
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super obiad
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super!!!!!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    zdrowy
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !