Sposób przygotowania

Mąkę posiekać z margaryną, dodać cukier i żółtka. Drożdże rozpuścić w śmietanie. Zagnieść jak na pierogi. Rozwałkować ciasto w kształcie koła, wyciąć z niego trójkąty, nakładać dżem i zawijać. Gotowe rogaliki posmarować rozmąconym białkiem z cukrem. Piec w temperaturz 200 stopni około 20 minut. Podawać posypane cukrem pudrem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    to musi byc pysznosc...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !