Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z rzodkiewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2
cebula 0.5
rzodkiewki 3
masło roślinne w kubeczku 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z rzodkiewką

cebule kroimy w plasterki, rzodkiewke w kostkę wrzucamy na patelnie i smażymy na maśle, nastepnie wbijamy jajka - doprawiamy do smaku i podsmazamy caly czas mieszajac.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 15.11.2011 10:02
jeszcze takiej nie jadłam
Anna169Hosz 15.06.2011 11:59
Tak jeszcze nie próbowałam.
Krystyna32 18.05.2011 08:48
extra
halina17 13.05.2011 14:44
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak