Sposób przygotowania

Pieczarki dowolnie pokroić. Usmażyć je na oleju z pokrojoną w kostkę cebulą, posolić. Jajka roztrzepać, doprawić solą i pieprzem, wylać na rozgrzany olej. Smażyć na małym ogniu pod przykryciem, aż jajka się zetną. Delikatnie zsunąć na talerz. Na jednej połowie ułożyć usmażone pieczarki i pokrojoną w kostkę wieprzowinę. Delikatnie przykryć drugą połową. Posypać szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    mniam,mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    super taki na śniadanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    syte danie
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Pyszny omlet na śniadanie, zjadłabym.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !