Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane pieczarki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki wg uznania
mięso mielone 10 dkg
przyprawa do zup w płynie 1 łyżka
pieprz do smaku
czosnek wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pieczarki

Pieczarkom odciąć nogi i lekko wydrążyć w środku. Lekko je podgotować. Mięso wymieszać z wyciśniętym czosnkiem, pieprzem i przyprawą do zup, nadziać nim pieczarki. Na wierzchu ułożyć ser. Tak przygotowane pieczarki położyć na rozpalony grill.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 08.04.2013 00:41
z mielonym mięsem super
octo 28.01.2012 23:00
smacznie wygl?daj?
DanutaS 18.01.2012 09:49
dobre
Izabela/bella81 06.01.2012 09:43
smaczne
Weronika_eM 28.05.2011 22:21
pyszne
Małgorzata113 13.05.2011 11:04
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak