Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta śledziowa z serem topionym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szpinak ugotowany i posiekany 1 łyżka
masło roślinne 2 łyżki
sól do smaku
pieprz szczypta
filety śledziowe 10 dkg
rzeżucha 2 (posiekana)
ser topiony 15 (ementaler)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta śledziowa z serem topionym

Masło ucieramy z serem topionym na gładką masę filety dzielimy na mniejsze kawałki i dodajemy stopniowo do masła z serem i dalej ucieramy.Na koniec dodajemy rzeżuchę i szpinak i przyprawiamy solą i pieprzem i starannie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata22 21.01.2012 18:37
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak