Sposób przygotowania

Makaron gotujemy, fileta kroimy na drobno i smażymy w przyprawie do gyrosa, w osobnej patelni smażymy pokrojone na połówki pieczarki, i posiekany na drobno boczek.
Sos:
majonez z śmietaną ( może być też jogurt naturalny) przyprawiamy solą, pieprzem, papryką, ewentualnie kucharkiem ale nie dużo! dodajemy posiekaną świeża bazylie oraz zioła prowansalskie, posypujemy serem, mieszamy razem, zalewamy tym pieczarki z boczkiem, dodajemy usmażonego kurczaka dusimy jeszcze kilka minut mieszając i gotowe

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    w tytule tagliatelle a w przepisie rurki skośne czyli penne rigate ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    misz masz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !